Back to All Events

Overloos verhalenfestival

  • Oeverloos verhalenfestival Julianaweg De Wijk Netherlands (map)

GIPS SCULPTUUR
Elk kind kan een blokje gips krijgen om met gereedschap hierin te gaan hakken. Het is zacht materiaal, dus zelfs jonge kinderen kunnen hieruit hun eigen beeld halen. Er zijn blokjes van verschillende formaten, dus je kan groot of klein werken. Ook kun je grof of juist heel precies werken. Wat ga jij hieruit halen?

LOOPBEEST
Door pompommetjes van breigaren te maken, heb je al een lijf en een kop. Met een gevlochten nek en poten, wordt het al gauw een compleet beest. Nog leuker is het dat je van karton een frame kan maken waaraan dit beest met touwtjes vast wordt gemaakt, zodat het echt kan lopen! Met extra materialen kun je het beest leuk versieren. Met wat voor beest ga jij aan de wandel?

Voor een workshop wordt €5,- gevraagd voor materiaal en begeleiding. Kinderen zijn dan al gauw een uurtje zoet en hebben meteen iets bijzonders om mee naar huis te nemen!

gipsvoorraad.JPG

Op 22 en 23 september is er in de Wijk weer het Oeverloos verhalenfestival. Op zondag 23 september is ook Kunstvormvorm aanwezig met twee leuke workshops!

spullenklaar.JPG
fotoWorkshopsOverloos.jpg
PosterOverloosFestival.jpg
Earlier Event: February 13
Breien, dat kan iedereen!
Later Event: October 6
Maak je maatje!