VAN GARAGE TOT KUNSTCENTRUM

 
 

 

In het voorjaar werd de garage leeg gehaald voor de verbouwing van garage tot kunstcentrum. Het ingetimmerde plafond werd eruit gehaald, zodat de dakconstructie zichtbaar werd. De deuren en ramen werden vervangen. Voor meer licht werden er dakramen geplaatst en de garagedeuren vervangen door etalageramen. Het gebouw werd geïsoleerd en kreeg eigen water- en stroomvoorziening. Binnen werden er muren geplaatst waardoor de ruimte verdeeld word in werkruimte, berging met zolder, toilet en garderobe. Bij de ingang werd een pantry gemaakt met ruime voor voorraad, apparaten en kopjes. De muren en plafonds werden gestuukt en geschilderd. De buitenkant werd bedekt met planken, zodat het past bij andere gebouwen op hetzelfde terrein. Zelfs het omliggende groen werd aangepakt. Tenslotte kon de ruimte worden ingericht met kasten, tafels en krukken en kan alles mooi in het licht worden gezet door de aangebrachte verlichting. De ruimte krijgt nog meer kleur door de producten van onze winkel en de kunstwerken aan de muur. De ruimte is klaar voor gebruik! Bekijk de foto's voor het beeldverslag. Kijk op dubbelhof.com voor meer informatie over de verbouwing.