WINTERMARKT 2016, EEN GROEIEND EVENEMENT

 

 

Aangezien onze pilot wintermarkt vorig jaar met 80 bezoekers een groot succes was, organiseerden we ook dit jaar dé wintermarkt van Drogteropslagen op onze locatie van Kunstvormvorm. Bezoekers konden meteen een kijkje nemen in ons nieuwe gebouw, die vanaf januari echt als kunstcentrum gebruikt gaat worden.
We hadden op onze wintermarkt op zaterdag 3 december 2016 veel nieuwe kraampjes ten opzichte van vorig jaar, zodat er variërend aanbod was. Vooral de warme drankjes en de soep liepen goed en de vuurtjes zorgden voor gezelligheid en warmte. Er waren verleidelijke hartige en zoete hapjes. Je kon al goed in de kerststemming komen met prachtig gemaakte kerststukjes en versiering. Mooie cadeaus waren ook zeker te vinden bij de kraampjes. Zo waren er verschillende producten van gemaakt van spijkerstof. Een kraampje vol handgehaakte tasjes, mutsen, slingers en nog veel meer. Van oud zeil gemaakt vond je er etui's, tassen en zelf ermee gekafte schrijfboekjes. 
Kunstvormvorm zelf boodt ook haar artikelen aan zoals huishoudelijk textiel, speelgoed, schilderijnen en warme kleding.
Bezoekers en deelnemers waren positief over het initiatief en kijken uit naar de volgende seizoensmarkt, die in het voorjaar zal plaatsvinden. Bekijk onze foto's voor een impressie van onze wintermarkt.