Onze workshops

 

Kunstvormvorm heeft vier uitgangspunten voor de workshops. Dat zijn materiaalzelfontplooiingvaardigheid en kennis.
Al deze uitgangspunten zullen bij elke workshop naar voren komen, alleen hangt het van de workshop af waarop de nadruk ligt.

Klik op de foto van het onderwerp om meer informatie
over de bijbehorende workshops te krijgen.

 

 
TOEGEPASTE KUNST  Kunst is niet alleen maar mooi of lelijk of als vermaak. Kunst kan ook een functie hebben. Wanneer kunst gemaakt is als gebruiksvoorwerp, noemen we dit toegepaste kunst. Met deze workshops maak jij je eigen toegepaste kunst.  JE VERHAAL TOT LEVEN (vanaf 6 jaar) DIEREN BED & BREAKFAST (vanaf 2 jaar)

TOEGEPASTE KUNST
Kunst is niet alleen maar mooi of lelijk of als vermaak. Kunst kan ook een functie hebben. Wanneer kunst gemaakt is als gebruiksvoorwerp, noemen we dit toegepaste kunst. Met deze workshops maak jij je eigen toegepaste kunst.

JE VERHAAL TOT LEVEN (vanaf 6 jaar)

DIEREN BED & BREAKFAST (vanaf 2 jaar)

TEKENTECHNIEK Door vaardigheden eigen te maken kun je meer dan je soms denkt. Met onze workshops kun je ontdekken wat er allemaal mogelijk is met kennis van tekentechniek. VERDIEPEN IN DE DIEPTE (vanaf 10 jaar) ARCEREN MET KLEUREN (vanaf 8 jaar)

TEKENTECHNIEK
Door vaardigheden eigen te maken kun je meer dan je soms denkt. Met onze workshops kun je ontdekken wat er allemaal mogelijk is met kennis van tekentechniek.

VERDIEPEN IN DE DIEPTE (vanaf 10 jaar)

ARCEREN MET KLEUREN (vanaf 8 jaar)

DIEREN We hebben soms maar een paar lijnen nodig om een dier te herkennen. De belangrijkste kenmerken krijgen we dan ook wel op papier. Maar hoe zit een dier nu echt in elkaar? Hoe krijgen we de houding goed? En op wat voor manieren kun je dieren tonen? Geef je op en ontdek te mogelijkheden! HET KUNSTBEEST (van 2 t/m 6) UIT VORMEN GEVORMD (van 6 t/m 10) KOMT MIJN DIER TOT LEVEN? (vanaf 8 jaar) DIER IN DE KUNST GEDIPT (vanaf 10 jaar) EEN GESTILEERD DIER (vanaf 8 jaar) OP PAPIER EEN LEVEND DIER (vanaf 16 jaar)

DIEREN
We hebben soms maar een paar lijnen nodig om een dier te herkennen. De belangrijkste kenmerken krijgen we dan ook wel op papier. Maar hoe zit een dier nu echt in elkaar? Hoe krijgen we de houding goed? En op wat voor manieren kun je dieren tonen? Geef je op en ontdek te mogelijkheden!

HET KUNSTBEEST (van 2 t/m 6)

UIT VORMEN GEVORMD (van 6 t/m 10)

KOMT MIJN DIER TOT LEVEN? (vanaf 8 jaar)

DIER IN DE KUNST GEDIPT (vanaf 10 jaar)

EEN GESTILEERD DIER (vanaf 8 jaar)

OP PAPIER EEN LEVEND DIER (vanaf 16 jaar)

SEIZOENWORKSHOPS HERFST  De blaadjes vallen weer van de bomen. Afgedankt om weg te rotten? Nee hoor, niet als ze tot leven komen in een kunstwerk! Meld je aan voor (één van) deze workshops en ontdek hoe de herfst jou van materiaal voorziet voor prachtige kunstwerken en wat je er allemaal mee kan.  HERFSTACHTIGE BEESTEN (van 6 t/m 12 jaar)  VAN BLAADJE TOT KUNSTWERK (van 2 t/m 6 jaar) GEKLEURD BLAD (van 4 t/m 6 jaar)

SEIZOENWORKSHOPS HERFST
De blaadjes vallen weer van de bomen. Afgedankt om weg te rotten? Nee hoor, niet als ze tot leven komen in een kunstwerk! Meld je aan voor (één van) deze workshops en ontdek hoe de herfst jou van materiaal voorziet voor prachtige kunstwerken en wat je er allemaal mee kan.

HERFSTACHTIGE BEESTEN (van 6 t/m 12 jaar)

VAN BLAADJE TOT KUNSTWERK (van 2 t/m 6 jaar)

GEKLEURD BLAD (van 4 t/m 6 jaar)

PORTRET Er zijn vele manieren en materialen om een portret te maken.  SCHADUW EN LICHT IN HET GEZICHT (vanaf 12 jaar) COLLAGE PORTRET (vanaf 6 jaar) EEN STOFFIG GEZICHT (vanaf 2 jaar)

PORTRET
Er zijn vele manieren en materialen om een portret te maken. 

SCHADUW EN LICHT IN HET GEZICHT (vanaf 12 jaar)

COLLAGE PORTRET (vanaf 6 jaar)

EEN STOFFIG GEZICHT (vanaf 2 jaar)

TIJD VOOR CREATIVITEIT NA SCHOOLTIJD Zit jij op de basisschool? En vind jij handvaardigheid zo leuk op school? Hou je van tekenen, knutselen of bouwen? Ga dan verder na schooltijd! Meld je aan voor één van onze workshops als naschoolse activiteit en ga bij ons na schooltijd lekker aan de slag! Wij zorgen dan meteen voor wat limonade. KINDERMIDDAG (groep 1 t/m 8) BREIEN, DAT KAN IEDEREEN (groep 3 t/m 8)

TIJD VOOR CREATIVITEIT NA SCHOOLTIJD
Zit jij op de basisschool? En vind jij handvaardigheid zo leuk op school? Hou je van tekenen, knutselen of bouwen? Ga dan verder na schooltijd! Meld je aan voor één van onze workshops als naschoolse activiteit en ga bij ons na schooltijd lekker aan de slag! Wij zorgen dan meteen voor wat limonade.

KINDERMIDDAG (groep 1 t/m 8)

BREIEN, DAT KAN IEDEREEN (groep 3 t/m 8)

 

Kunstvormvorm biedt mogelijkheden

MAAtWERK

Het aanbod van Kunstvormvorm bestaat uit workshops, projecten en activiteiten. Op verzoek bieden we maatwerk, zodat het goed aansluit bij uw wensen. Kunstvormvorm is hierdoor geschikt voor samenwerking en kan taken vervullen als organiseren, coördineren, begeleiden en uitvoeren.

Kunstvormvorm is professioneel.

Begeleiders die worden ingezet hebben een kunstopleiding gevolgd. De verantwoordelijke docenten hebben een eerste graads bevoegdheid.

We hebben een eigen gebouw in Drogteropslagen, maar kunnen met hetzelfde gemak bij u op locatie komen. Informeer naar de voorwaarden. 

Medewerkers

BEGELEIDING

Onze medewerkers hebben allen een kunstopleiding gevolgd. Diegene die verantwoordelijk zijn voor de lessen hebben een eerste graad bevoegdheid voor lesgeven in kunstvakken. Zo bent u er zeker van dat u kwaliteit krijgt van ervaren professionals en dus waar krijgt voor uw geld. Het aanbod zal altijd afgestemd worden op de doelgroep en/of wensen. Onze medewerkers zijn immers flexibel en creatief.